FB page
Messenger kontakt
andromedic_academy
Instagram profil

Doktori

Edukacija
Andromedic akademija predstavlja centar za operativno lečenje urogenitalnih anomalija, androloških oboljenja, transrodnih stanja, poremećaja polne diferencijacije. Osim lečenja, cilj postojanja Andromedic akademije je EDUKACIJA lekara, raznih profila i stepena stučnosti, iz oblasti rekonstruktivne urologije, genitalne hirurgije i transrodne medicine. Programi edukacije se dizajniraju individualno, u zavisnosti od potreba i interesovanja polaznika. Edukacija ima praktični (hirurški) i akademski aspekt. Svaki kolega zainteresovan za edukaciju trebalo bi da kontaktira Dr Kojovića, ili nekog od kolega iz tima, u cilju planiranja posete centru i učestvovanja u radu Andromedik Akademije. Svi edukativni programi su potpuno besplatni za sve kolege.

Edukacija

Tim Andromedik akademije je održao edukaciju na temu rekonstruktivne genitalne hirurgije kod dece i odraslih. Gosti su bili uvažene kolege, urolozi i dečiji hirurzi iz Hrvatske, Bonsne i Hercegovine i Grčke. Pokazne operacije hipospadije, implantacije inflatabilnih, semirigidnih penilnih proteza i arteficijalnih uretralnih sfinktera, striuktura uretre, i laparoskopske sigmoidne vaginoplastike su urađene na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“ i Euromedik opštoj bolnici u Beogradu u periodu od 12. do 19. novembra 2021.

Edukacija 1.1
Edukacija 1.2
Edukacija 1.3

Predavanja

Dr Vladimir Kojović je održao predavanje na Adriatic urološkom forumu u Budvi 2021. na temu lečenja inkontinencije implantacijom veštačkog arteficijalnog sfinktera.

Predavanja 1

Dr Marko Marjanović je održao predavanje na XXV Kongresu urologa Srbije 2021. na temu lečenja striktura uretre u pedijatrijskoj populaciji.

Predavanja 2
Predavanja 2

Dr Vladimir Kojović sa timom Andromedik Akademije održao je predavanje na 7. Hrvatskom urološkom kongresu u Poreču 2021. o modalitetima lečenja erektilne disfunkcije i urinarne inkontinencije.

Predavanja 2

Dr Vladimir Kojović je sa timom iz Andromedik Akademije održao predavanje na 2nd Hellenic Urological Sections Meeting u Solunu 2021.

Tim Andromedik Akademije sa dr Vladimirom Kojovićem su održali predavanje u Splitu, Hrvatska 2021. na temu hirurškog lečenja poremećaja polne diferencijacije i identiteta.

Predavanja 2
Predavanja 2
Predavanja 2

KAKO DO NAS?

TELEFONI ZA ZAKAZIVANJE

EMAIL KONTAKT

Brzi kontakt